SEO агенция Serpact вече е част от IAB Bulgaria

SEO агенция Serpact вече е част от IAB Bulgaria.
iab-bulgaria-serpact

SEO агенция Serpact вече е част от IAB Bulgaria. Това беше логична крачка, след като нашата агенция желае да утвърждава високите стандарти в работата и да подкрепя професионализма в дигиталният марктетинг.

iab bulgariaInteractive Advertising Bureau Bulgaria (IAB Bulgaria) е лицензиран представител на IAB за България. Сред членовете на IAB Bulgaria са утвърдени медийни групи като bTV Media Group, Nova Broadcasting Group, Economedia и най-силните рекламни и медийни агенции в страната.

IAB е най-голямото глобално сдружение на медии и технологични компании, отговорни за дигиталния бизнес. Локални IAB организации има в 46 държави на 6 континента. Компании от целия свят участват в разработването и прилагането на стандарти в онлайн бизнеса и работят за развиването на дигиталната индустрия, сигурността на личните данни и електронните политики, като същевременно консултират и помагат за това и на институции като Съвета на ЕС и сената в САЩ. Сред членовете на глобалната IAB организация са Google, Facebook, Disney, Fox Networks, LinkedIn, AT&Т и др.

В нашата работа винаги се придържаме към ниво на работа, което служи на ефективния процес между нас и клиента, и дава добър пример за успешни практики.

Такива са:

  1. Организираният процес на задачите /в момента използваме платформа Асана/
  2. Регулярната отчетност към клиента  – на 2 седмици
  3. Прозрачност в методите ни на работа.

Радостни сме, че и други наши колеги от бранша Уеб-дизайн, SEO и PPC също мислят като нас и са членове на IAB: ABC design & communication, Internet Media Group, Netpeak, Superhosting.bg и други.

Фирма Serpact ще продължи да подкрепя и работи за повишаване на качеството в дигиталната реклама и поощряване на лоялните и чисти методи  на работа.

Similar Posts