Борислав Арапчев с лекция на тема “Употребата на Google Maps”

На 12 май 2023 в град Русе ще се проведе събитие на тема “Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии”.
Борислав Арапчев с лекция на тема “Употребата на Google Maps”

На 12 май 2023 в град Русе ще се проведе събитие на тема “Дигитализация, новости и тенденции в областта на туризма и креативните индустрии”. Радваме се да споделим, че Борислав Арапчев ще бъде част от лекторите, които ще участват. Събитието е насочено към експерти и заинтересовани страни от туристическия бранш, а негови организатори са Бизнес център за подпомагане на МСП и Enterprise Europe Network – Русе.

Борислав Арапчев - SEO Strategist в Serpact

Като част от лекторите на събитието, Борислав Арапчев – SEO Strategist в Serpact ще говори по много близка и любима тема за него, а именно – Употребата на Google Maps – достъпна дигитализация на бизнеса.

В началото на годината ви споделихме, че Борислав е част от класацията ТОП 100 локални гидове през 2023. Като единствения български представител в тази класация, той ще сподели интересни практики за използването на Google Maps за бизнеса.

Практически съвети по време на събитието ще споделят още няколко специалиста в различни браншове, част от които:

А някои от темите, които ще бъдат засегнати в рамките на събитието са:

  • Panodyssey, европейската социалната медия, посветена на творческото писане.
  • Примери от област Русе на проекти в сферата на културата и туризма.
  • Създаване на дигитални продукти и популяризиране на обекти от културно-историческото наследство, чрез съвременни технологии за 3D дигитализация.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация. Крайният срок за попълване на регистрационната форма е 05 май 2023г. или до запълване капацитета на залата.

Повече информация за провеждането можете да намерите на официалната страница на форума: https://bscsme.eu/weekend-tourism-2023/.

Similar Posts