Борислав Арапчев от Serpact ще бъде лектор на WordCamp Plovdiv 2019

bobi-arapchev-wordcamp-2019

WordCamp 2019 за първи път ще се проведе в Пловдив,  в годината, когато градът е Европейска столица на културата.Тази година за първи път българското издание на световният IT формат WordCamp се провежда в Пловдив като WordCamp Plovdiv 2019. WordCamp e събитие, посветено на платформата WordPress, и се провежда ежегодно в много страни  по света, като има и европейски глобални събития.

 

WordCamp логоИдеята е да се срещат ентусиасти и професионалисти, за да коментират възможностите на WordPress и начините, по които са развили своят бизнес или хоби с този софтуер. Също така се обсъждат креативни идеи и похвати за равитие и по-голяма ефективност в различните типове уеб-сайтове. WordPress   е най-рапространеният онлайн софтуер за публикуване на съдържание и изграждане на сайтове. Около 33% от интернет страниците в световен мащаб са изградени върху тази платформа.

 

Тази година на първото пловдивско издание на WordCamp 2019 Борислав Арапчев от SEO фирма Serpact ще бъде лектор със свое представяне. Той ще говори по темата: Употреба на видеозаписи за по-висока ефективност и продажби.

Ще разгледаме инструменти за запис на потребителското поведение в един сайт и как те могат да ни бъдат от полза да подобрим ползваемостта на интернет страницата ни.

Тези онлайн инструменти са наистина любопитни и могат да ни бъдат полезни за откриването на грешки в нашият уеб сайт и възможностите за подобряване на UX,  а от там – на ефективността и продажбите.

Борислав АрапчевБорислав е SEO специалист  с над 15 годишен опит и в своята лекция той ще засегне само практически неща, които са тествани и доказали своята ефективност при клиентските проекти.

 

Агенция Serpact тази година е и спонсор на събитието.

 

На този адрес  – 2019.plovdiv.wordcamp.org – ще можете да прегледате програмата, да си купите билети или да научите повече как да помогнете като доброволец.

WordCamp Plovdiv 2019 ще се проведе на 11-12 май 2019 в Драматичен театър Пловдив.

Similar Posts