Никола Минков ще участва на Marketing Business Summit 2018 Milan

Marketing Business Summit 2018 Milan
Никола Минков ще участва на Marketing Business Summit 2018 Milan

Никола Минков, управител на SEO агенция Серпакт ЕООД, ще участва на конференцията Marketing Business Summit 2018 в Милано. Щастливи сме, че ще имаме присъствие в още една държава, в международно маркетингово събитие от световен ранг. Поканата към г-н Минков е и признание за нивото и качеството на нашата работа.

Marketing Business Summit 2018 Milan

 

Никола Минков ще участва на Marketing Business Summit 2018 Milan

Marketing Business Summit /или MB Summit/ е ежегодно събитие за дигитален маркетинг и бизнес, като SEO, Social media, реклама, Growth Hacking, но също така юридически въпроси, мотивация и коучинг. На събитието тази година ще участват както експерти от Гугъл  – Джон Мюлер /Webmaster Trends Analyst Google – с когото скоро Серпакт проведе уебинар/, така и специалисти от независими маркетинг фирми, а именно: Omi Sido от Canon Europe, Craig Campbell, Alexandra Tachalova от Digital Olympus и други.

Темите, които ще се разглеждат, са Machine Learning & SEO, LinkedIn for Business, Funnel Marketing eBusiness, Affiliate Marketing, Motivational Business, Business Networking, IOT Revolution. Събитието ще се проведе в HOTEL MICHELANGELO – MILANO на 29 и 30 ноември 2018.

Тема: How to get more than 5K registration per month for a startup in affiliate sports betting niche

Никола ще говори по проект, върху който е работила агенция Серпакт. Чрез най-добрите практики в onpage SEO, дистрибуцията на съдържането  и Content marketing стратегия за наш клиент, постигнахме зашеметяващи резултати, които доведоха до много регистрации в affiliate сайта и допринесоха за отлични реализации.   Никола ще участва в дискусия заедно  с Gavin Bell, Andrea D’Ottavio, Fabio Sutto и Leonardo Saroni, като ще се обсъждат различните видове реклама, тяхната ефективност и места за приложение.

 

Similar Posts