Serpact спечели награда на European Search Awards 2019

Тази вечер ще я помним дълго – една страхотна гала вечер, с много колеги, известни имена от SEO и PPC бранша и едно голямо очакване.
Serpact won European Search Awards 2019 – Gaming Category

Тази вечер ще я помним дълго – една страхотна гала вечер, с много колеги, известни имена от SEO и PPC бранша и едно голямо очакване. Очакване, което за наша огромна радост се потвърди.

European Search Awards 2019

На 20 юни 2019 посетихме Vigado Concert Hall в Будапеща за церемонията по обявяване и връчване на European Search Awards. Тези награди оценяват и показват силните кампании на много дигитални агенции от цяла Европа, както и нивото на най-добрите онлайн инструменти за анализ и растеж в интернет. До крайната церемония бяха допуснати ограничен кръг фирми, които са показали впечатляващи резултати по клиентски проекти или управление на кампании за тях. Сред имената, допуснати до финала се открояваха силни брандове като Re:signal, Blueclaw, Wolfgang Digital, Impression, SEMrush, OnCrawl, Booster Box, Crafted.

Борислав Арапчев, Никола Минков и Дидо Григоров със наградата си на European Search Awards 2019

Агенция Serpact беше номинирана за финалист в категория Best Use of Search  – Gaming. След уводните въведения и гала-вечерята, най-после дойде време за обявяване на победителите.

Serpact спечели награда на European Search Awards 2019

Огромно беше вълнението и радостта ни, разбирайки, че печелим ние, с работата по клиентския проект Efirbet. Удовлетворението ни беше голямо, защото успехът на проекта е само върхът на айсберга – отдолу остават невидими безсънните нощи, дългите часове работа /при този проект над 2000 работни часа/, многото провали и корекции след това. Емоцията ни беше двойна, като се има предвид, че това е признание за първата изцяло българска дигитална агенция, наградена на този висок европейски форум.

Предлагаме направо да ви зарадваме с още снимки от събитието, за да добиете представа да неговата атмосфера.

Ето галерията:

Видео

 
Наградата връчи Miklos Breitner /Founder and CEO на Business Monitor/. 

А на целият екип на Serpact – поздравления!

Similar Posts